Påskepynt

image

Den aller fineste påskepynten er den barna lager. Jeg har tatt vare på en del av det jentene har laget i barnehagen og på skolen og i dag hentet jeg frem noe av det for å pynte med.


Så enkelt og så vakkert. Jeg vet barna sitter og lager masse flott på skole og i barnehagen for å overraske mamma og pappa med sine kreasjoner. Og jeg synes det er så moro å se barnas glede når de overrekker noe de er så stolte av å ha laget selv.
image

Jeg fant frem det gamle fine fatet til å legge kyllingene på. Fatet er min mormors og hun fikk det i bryllupsgave i sin tid. Det betyr mye for meg og er godt å ha det fremme :)
image

Blomstervasen tilhørte mamman min og den har og den er også så fin. Passet bra sammen med pynten.
image

Har du tatt vare på det barna har laget? Pynter du til påske?

4 kommentarer til “Påskepynt

 1. 4 barns mamma

  Ja, jeg har tatt vare på pynten som barna lager og pynter med den, blir ikke så mye påskepynt, men noe :D.
  Herlig pynt barna dine har laget :-)

  Svar
 2. camillasphoto

  pynter lite til påske..omtrent ingenting. Men barnas barnehage og skole lagde påskekyllinger er tatt vare på om settes frem:) Her om dagen laget de en ny , av garn her hjemme. Den står så fint på hylla over kjøkkenbordet , med hodet på skakke :)

  Svar
  1. Lillebølla

   Det e det som e så herlig med pynten ongan lage:) Litt småskjeivt her og der, men de har gjort det aleina – og e jo så stolt av det dem lage:) Herlig,herlig <3

   Svar

Legg inn en kommentar