Søndagsbabbel

17Søndag og sløvedag hos oss.. Sjuåringen sov til 10.45 i dag – og når vi endelig hadde stått opp så fikk vi lyst på noe godt til frokost.. Ble vel egentlig lunsj men..

Vi hadde lyst på vafler, og lagde vaffelrøre. Vårt vaffeljern har lenge vært dårlig, så midt i steikinga bestemte den seg for at nok var nok og bare slutta å virke. Så da ble det til at vi stekte vaflene i stekepanna i stedetfor. De var jo like gode uansett :) Skal se oss om etter nytt vaffeljern i allefall, er jo kjekt å ha, og vafler er jo så godt. Kom gjerne med tips på hvor jeg kan finne ett billig og bra vaffeljern!

Ellers har vi hatt ett lite kaffebesøk av søsteren min og samboern så vi fikk skravla litt og det er jo alltid koselig:) Denne dagen er akkurat slik vi liker søndager – uten planer, og så kan man heller ta ting på sparket hvis man har lyst å gjøre noe:)

I morgen er det igjen ny uke, og den siste jobb/skoleuka før påske. I allefall for gubben og jentene. Jeg er for tiden sykemeldt, og har sånn sett allerede tatt påskeferie.

Hva har du gjort i dag?

 

Legg inn en kommentar