Nuxellence Jeunesse!

1Fikk tilbud om å teste Nuxellence Jeunesse gjennom Likenshare og det takket jeg ja til siden jeg hadde lyst til å teste en ansiktskrem jeg ikke hadde hørt om tidligere.

2

Likenshare sine sider står det følgende om kremen:
«Nuxellence Jeunesse revitaliserer huden og forsterker effekten av anti-age-produktene du bruker. Hudcellene dine trenger energi for å fornye seg. Energien kommer fra mitokondrier i midten av cellene som har sitt eget DNA. Nuxellence Jeunesse reparerer det mitokondrielle DNAet slik at det kan fortsette å revitalisere hudcellene og gjøre huden ung, sunn og motstandsdyktig.»

3

Min mening så langt:

Jeg liker utseende på flasken, den er hendig og lett – og kan fint stå fremme på badet eller hvor du måtte ønske det. Fargen er også fin, jeg liker at den ikke stikker seg ut så veldig mye og dermed bare glir inn i interiøret på en måte. Jeg liker også at man kan få kremen ut ved å bare vri opp pumpen og trykke lett på den. Ingen griseri på noen måte, og man får akkurat passe mengde ut ved å pumpe en gang. 

Jeg synes den har ganske sterk lukt, siden jeg er veldig var for lukter, og kan få migrene av parfyme blant annet- men hittil har det gått bra. Jeg har brukt denne nå i over ei uke, og huden har faktisk blitt mykere og glattere på en måte. Jeg vil fortsette og bruke denne til flasken er tom – og muligens kjøper jeg også en ny etter det igjen. Eneste minuset er som sagt lukten – skulle ønske den var luktfri..

Vil du også teste produkter?
Da kan du gå innom Likenshare og om du trykker på lenken under så kommer det med at det er jeg som har vervet deg!
https://www.likenshare.no/user/register?ref=26461
Skjekk det ut, jeg fikk tilbud om å teste produktet bare dager etter at jeg meldte meg inn:)
De har også facebookside, og den finner du HER!

2 kommentarer til “Nuxellence Jeunesse!

    1. lillebølla Innleggsforfatter

      Det er så koselig å finne annet enn regninger og reklame i postkassa så jeg takker stortsett ja til å teste alt. Ikke alltid man blir valgt ut da men..

      Svar

Legg inn en kommentar