Ho vil ha blå bursdag

bluesDet nærmer seg snart 8 års dag hos oss. Mia Christine har bursdag 2 mai, men skal feires siste helga i april, med selskap for klassekamerater og andre små venner. Mia elsker blått! Hun har aldri vært i tvil på fargekoden i selskapet sitt – det skal være blått. Jeg har lett og lett for å finne bursdagseffekter i blåfarger, men de aller fleste er så «guttete».  Disse her var fine dag, og de fant jeg på ebay,

Det er synd at alt skal være så typisk gutt eller typisk jente. Hvorfor kan man ikke ha blå fat med katter eller hunder på, eller rosa fat med pirater foreksempel? Jeg har jo enda god tid å lete i vanlige butikker her også, så skal se om det blir samme stil fra bildet over her, eller mer mot lyseblått/turkis. Tips på hvor jeg kan finne dette?

Mia elsker alle blåtoner, og velger hun klær på butikken selv, så blir det gjerne i de fargene. Hun er jo egentlig ikke noen guttejente på no vis,med sitt lange hår, og hun elsker kjoler og skjørt, neglelakk,smykker og annet dill. Men rosa – nei takk ;) Her har hun hjulpet meg å sette sammen ett collage med bursdagsønsker fra Polarn o Pyret.
blaaterflott

Alt dette står på ønskelista og må være i str 140. (134/140 går også bra)  Spesielt snurrekjolen i midten er hun veldig begeistret for :) Vi kommer tilbake med oppdatert ønskeliste for 8 årsdagen når det nærmer seg litt mer..:)

Hvilken farge velger deres barn?

 

Legg inn en kommentar