Lofoten mars 2014

vinterferie5

Jeg har endelig fått tømt speilreflekskameraet mitt, fra da vi var i Lofoten i vinterferien. Fikk lyst å vise dere noen naturbilder derfra.. Som dere ser så var det en del bølger på havet – og selv om vinden rev i kroppen da jeg skulle fotografere så ble det noen bra bilder likevel:)

vinterferie6

vinterferie7

vinterferie4 vinterferie8

Alle disse bildene av havet som bruser er tatt på tur til Svolvær. Vi stoppet og knipset litt siden det er ganske fasinerende å se hvilke krefter som er i havet når det er vind i tillegg..

vinterferie1 vinterferie2 vinterferie3 vinterferie9 vinterferie10 vinterferie11 vinterferie12Naustet er virkelig favorittmotivet mitt der nede:)

vinterferie13 vinterferie14

Og til slutt ett par av Mia Christine.

Ble mest mobilbilder denne ferien da det skiftet fra regn til sludd til vind til sol på minutter.. Mobilbildene har jeg vist dere tidligere og dem finner du her! Jeg gleder meg til neste gang vi skal nedover – og det er heldigvis flere langhelger i løpet av våren :D

 

3 kommentarer til “Lofoten mars 2014

  1. wendysinfamilie

    Fikk ikke lov å lese innlegget over her :) søndagens ….
    Herlige bilder .. og det lysfatet i andre innlegget er så fint :)

    Ha en strålende kveld /natt

    Svar

Legg inn en kommentar