Gult er kult!

gulterkuult

Se her da – jeg digger at gult er kommet inn på forskjellige nettbutikker denne våren! Mine to favorittbutikker Villervalla og Polarn o Pyret kan faktisk matche klærne i år! Dette må jeg bare klikke hjem til jentungen etterhvert! Skikkelig glade vårfarger!

Jeg liker farger og Mia Christine liker farger – og jeg er så glad for at begge disse nettbutikkene selger klær i str 140, for da passer de denne våren:)  Liker du ikke gult så godt, så har begge butikkene også herlige grønn og turkisfarger i tillegg til standard rosa,rød og blå. Jeg liker godt at jenter kler seg i annet enn rosa. I år vurderer jeg å kjøpe turkis vårjakke til henne :P Godt hun liker alle farger..hehe:)

Mye fint ikke sant?

 

 

6 kommentarer til “Gult er kult!

 1. Katrine

  Så gøy at du liker klærne!! Bare vent å se, det kommer sååå mye fint i sommerklær også!! og ikke minst noen utrolig tøffe sko!! ;)

  Svar
  1. lillebølla Innleggsforfatter

   Jeg gleder meg til å se! De klærne vi har handlet hos dere har i allefall vært veldig gode, og fargene er jo så fine :)

   Svar

Legg inn en kommentar