Freeeedag!

23Knipset bilde mens jeg ventet på bussen i dag.. Liker at bussen stopper så nært havet siden jeg synes det gir mange stemningsfulle bilder.. :) Redigert med instagram – derfor litt andre farger enn normalt..

I dag har jeg jobbet halv dag, så tok jeg halv dag med sykt barn siden Mia fortsatt ikke er helt frisk. Hun har vært borte fra skolen i tre dager nå med hoste og halsvondt – og feber på onsdagen.. I går passet svigermor henne, i dag delte jeg og gubben på å være hjemme.. Nå går det i allefall fremover så regner med at i løpet av helga så er hun frisk som en fisk!

24Når jeg kom hjem så stelte jeg i stand litt lunsj til oss – ble frukt og bær – og en ørliten sjokoladebit. Smakte fortreffelig:)

Nå er det helg! Deilig med fri og ingen planer.. :)
Hva skal du gjøre i helga?

 

 

4 kommentarer til “Freeeedag!

  1. wendysinfamilie

    Frukt lunsjen så fortreffelig ut her skal jeg forsøke å bli frisk ser ikke bra ut men håpet er ikke ute før helgen er over :)
    God bedring til snupp og god helg til dere

    Svar

Legg inn en kommentar