Fredagsbabbel

6
Fredag og helg! Veldig deilig i grunn.. Dagen startet ikke så veldig bra, våknet opp med migrene, og da var det bare en ting å gjøre, finne tilbake til sengen når man hadde sagt fra på jobb at jeg dessverre ikke greide å komme i dag..

Etterhvert så fungerte nå migrene medisinen i allefall, og jeg har det mye bedre nå. Fortsatt litt hodepine igjen, men ikke verre enn at jeg nå greier å sitte oppreist i allefall..

7Blir en rolig helg på oss uten altfor mange planer. Tror det kan være like greit. Å bare være sammen hjemme og ikke stresse avgårde tidlig på morgenen er lykke for meg:) Kaffe på mammaen og barne tv på jentungen, pappaen får sove lenge og så er det kanskje avgårde å kjøpe lørdagsgodt etterhvert – og spise en god middag hjemme! Fungerer fint for oss :)

8Ble ny matboks og termos på jentungen også, masse salg på blafre.com så der kan du finne mange flotte bokser og drikkeflasker til en billig penge. Mia er glad i blått, og med rev på så må det jo være supert;) Denne matboksen kostet 39 kr – mot 129 på butikkene som selger disse her i byen :)

9Ellers så er dette hva jeg har gjort i dag;) – Kaffe, sjokolade og foreldre & barn!

Ha en riktig så fin helg.
Har du noen planer for helga?

2 kommentarer til “Fredagsbabbel

 1. camillasphoto

  Blafre har mange fine ting! Elsker fargene som er nå. Pastell er helt min greie :)
  Håper migrenen holder seg langt vekk..god bedring!
  Klarte ikke å la være å blogge selv om jeg slettet alt tidligere..tulle meg.
  God helg!

  Svar

Legg inn en kommentar