Kaldt, men vakkert..

byen

Det er så vakkert ute nå rett før sola gjør sitt comeback. Fjellene er rosa, himmelen er en blanding av gult og rosa og det er bare så deilig å være ute! Det gjør ikke så mye at gradestokken viser nesten ti minus, det er bare friskt og godt!

byen3Bildene er tatt i dag, på tur i akebakken bak fjellheisen.

Bare for ordenskyld – sola har vist seg flere steder i byen allerede, men både der jeg bor og der jeg jobber må vi nok vente til midten av februar før vi får se den skinne igjen :)

 

2 kommentarer til “Kaldt, men vakkert..

  1. kystkvinnen

    Det er så deilig når sola kommer igjen. Her ser vi den i begynnelsen av januar. Men det må sies at vi ikke har mørketid her. Sola bare er borte noen uker på grunn av fjellene vi har her. Nydelige bilder :-) PS Jeg der du også har Instagram. Jeg heter Blondhild der.

    Svar

Legg inn en kommentar