Tirsdagsbabbel

1Bildet er tatt i helga, da vi var en tur på landet og besøkte min pappa ..

Vi var på helgetur innover til nord troms sist helg. En tur på 15 mil en vei. Vi er litt sånn som bestemmer oss i siste liten før vi skal dra, så spurte først faren min seint torsdagskveld om de hadde helgeplaner :P  Så rundt klokka 23 på kvelden bestemte vi oss for at vi skulle ta oss en tur innover, og da hadde jeg tidligvaktsfredag, og drar hjemmefra halv sju på morgenen. Hadde ikke pakka noen ting, så ble en hektisk ettermiddag her hjemme når vi skulle avgårde..hehe.. Typisk oss..

At vi fant ut at vi skulle vaske bilen i vaskeautomaten på statoil også, klokka 19, var enda mer typisk – og når det var gjort måtte vi rekke apoteket før det stengte siden jeg skulle handle noe til faren min der..Rakk det med ett nødskrik – og når vi enda hadde kjøpt kaffe så var det på tide å sette kursen nordover.. Men vi kom oss avgårde og var ikke fremme så altfor sent heller.. Akkurat tidsnok til en sein middag – saltkjøtt med poteter og kålrabistappe. Beste jeg har smakt!
4Lørdagen dro vi til min mormor på besøk, hun bor ca 3 mil unna pappa. Vi kjøpte med bursdagsgave til henne siden hun har bursdag i dag faktisk, og så var vi på besøk en god stund. 81 år blir hun i dag, sprekingen, og det skulle man ikke tro;) Trass slag og dårlig helse er humoren på topp og vi hadde det kjempe koselig med å bare være sammen, også vafler og kaffe så klart.

Søsteren min og hennes familie var også der – og Mia sine kusiner er jo nært henne i alder,så de lekte og hadde det morsomt hele helga de. Kunne sikkert lekt enda mer – og Mia var sånn passe irritert over at de ikke kunne sitte i vår bil på tur hjem..hehe.. Kjempeflott at de har ett godt forhold, de har stor glede av hverandre.

3Vi rakk en tur innom kirkegården også, fikk lagt ned blomster og tent lys hos min kjære mamma, bestemor og onkel, for de som ikke vet det fra før så døde min onkel i 96, mamma i 97 og bestemor i 98. Både mamma og onkel var unge mennesker som skulle ha levd så mye mye lenger – og bestemor var ikke så gammel hun heller.. Dumme sykdommer som tar de beste menneskene bort fra oss.. 

Kom hjem seint søndagskveld, fordi middagen hos pappa ble så sen.. hehe.. Typisk ;) Vel hjemme så var det egentlig bare å legge seg og sove til ny jobb og skoledag neste dag.

Mandagen fløy avsted, ble en kort ettermiddag siden jeg slokna på sofaen når vi hadde spist middag. Mia hadde Alva på besøk og de lekte så fint at jeg bare skulle lukke øynene litt.. Våkna halv åtte da Mia sa at Alva var henta og hun ville ha kveldsmat.. hehe.. gubben hadde visst også lukket øynene litt.. ;) Jaja sånn er nå det.

I dag rakk vi ikke sfo før det stengte. Tunnellen var stengt og trafikken sto stille. Gubben ringte sfo og jeg prøvde finne en måte å komme meg hjem på. Å busse ville ta for lang tid, men halv fem var ei jeg jobber med ferdig med sin vakt så jeg fikk skyss hjem.. Ti minutter etter stengetid ble Mia henta, og jeg hadde verdens dårligste samvittighet – både ovenfor henne som hadde hatt tidenes lengste sfo/skoledag (fra 08 -17..) og ovenfor personalet på sfo. Verdens blideste dame da, og Mia sa at hun hadde hatt det så fint sammen med henne – og en til var så seint henta… Jaja, sånt skjer – håper jeg aldri opplever det igjen.. Ikke noen hyggelig følelse, men trafikken kan man jo ikke bestemme over så..

Nå er middagen spist, Alva er igjen på besøk hos Mia. De leker her på stua og har det koselig sammen. Snart skal jeg ringe min mormor og gratulere henne med dagen. Så skal jeg bare sitte i sofaen resten av kvelden..

Har du hatt en fin helg? Har du opplevd å måtte hente barn etter stengetid?

Legg inn en kommentar