Juleferie!

svarthvittDet ble juleferie på meg også i går, skulle egentlig jobbe på mandagen – men fikk fri siden det ikke ble så mange barn som forventet i barnehagen! Ingenting er bedre enn det – det betyr jo mange fridager i lag med familien.

I dag har vi passet ungene til søsteren min. De har vært her i mage timer – lekt,spist pizza og godteri, og nå ser de på barne tv. Greit å bytte unger litt sånn at man blir ferdig med juleshopping og slike ting. I morgen skal Mia til dem og overnatte. Da er det vår tur til å gjøre oss ferdig med siste rest før jul. Greit med søndagsåpne butikker;) Har forsåvidt bare en julegave igjen, så det er stortsett mat vi skal handle, og snop til julestrømpene:)

Jeg har ikke vært helt i form de siste dagene – flere dager med migrene, og det er ikke noe særlig hyggelig. Men, satser på at det blir bedre med avslapning og fri. Nå skal vi bare kose oss i kveld, og ta livet med ro:)

Ha en fin lørdag!

 

Legg inn en kommentar