TABASCO® Brand Pepper Sauce

814Her for en tid siden så fikk jeg teste Tabasco Brand Pepper Sauce, gjennom Liken’share. Vi har prøvd den på ris, burger og sånne enkle middagsretter – og den smakte veldig godt!

Om Tabasco:
Den legendariske peppersausen er en smaksforsterker som gjør god mat enda bedre. Den spiller på lag med de andre smakene, og forsterker den totale smaksopplevelsen. TABASCO® Brand Pepper Sauce fremstilles faktisk omtrent på samme måte i dag som da den første flasken ble laget for snart 150 år siden. Pepperne dyrkes i det fuktige sumpklimaet på Avery Island i Louisiana. Etter innhøsting moses de til en paste, og legges i tre år på eikefat under et lag med salt. Til slutt går veien via tapperiet over på de velkjente flaskene. Prøv den som ingrediens eller topping, på pizza, til meksikansk eller burger!
Tabasco® – forsterker smaken.
Jeg kan godt anbefale denne sausen videre og kommer nok til å kjøpe den flere ganger:)

Har du smakt den?

Legg inn en kommentar