Hjemmedag

ffBildet er fra i sommer/Lofoten
I dag er jeg hjemme med frøken strøken, som ikke var helt i form i morges, med vond mage så er det best å være hjemme fra skolen, i allefall når man løper på toalettet hele tiden. Så da sitter vi her og ser på nrk super. Helt greit på en tirsdag egentlig.

Vi har vært heldige, og har sluppet unna alt av influensa,oppkast og feber. Tror ikke vi har vært syke på nesten ett år faktisk. Hun har vært hjemme med hodepine da, men ikke andre basselusker. Håper og tror det går fort over, og at magen roer seg ned. Hun har nå spist litt, og sier at det er litt bedre, så får se utover dagen.I barnehagen er det karantene på diare/oppkast, da må du være hjemme i 48 timer etterpå. Vet ikke om det er regler på dette på skolen også, men regner egentlig med at det er likt overalt? Må prøve å sjekke det ut etterpå. Skal uansett maile læreren hennes og si at hun ikke er på skolen for at hun ikke er i form.
ff3Synes disse bildene fra i sommer er så fine. Er noe med stemningen der og da, så håper det er greit å dele dem enda en gang;) Lofoten er idyll, ro, måkeskrik, bølgeskvulp..På sommeren og høsten i allefall, vinteren er vel sikkert ikke så idyllisk..
ff4 ff2 ff1Ha en fin dag folkens!

Legg inn en kommentar