Tirsdagsbabbel!

5

Sånn ser det ut ute nå. Rene julestemningen med tung,våt snø som har kommet ned i dag. Liker snøen, det er mye lysere ute med snø, enn når det er mørk våt asfalt.. Dessuten er det så lett å falle på de glatte veiene – så heller snø enn regn!

Jeg har vært hjemme i dag jeg. For å unngå sykemelding fant jeg ut at det var lurt å ta ett par egenmeldingsdager i stedetfor, for å se hvordan skulderen blir når jeg får slappet av hjemme. Mia fikk kort dag på sfo da, hentet henne allerede klokka 14, to og halv time før hun vanligvis bruker å hentes når vi jobber. Hun var super happy med det og vi har bare kosa oss hjemme med å krysse av ønsker til jul i en lekekatalog som kom i posten. Hun ønsker seg nesten alt.. haha.. Skal lage en ønskeliste senere så får dere også se, og kanskje dere får noen tips på hva som kan være greit å kjøpe til en 7 åring:) Leksene er også gjort, så nå ser hun på tv mens jeg sitter her og skriver.

Middagen er på steking – blir svinekjøtt med sursøt saus og ris i dag. Lenge siden vi hadde det sist, så det skal bli godt! Må koke ris bare så er det fiks ferdig til gubben kommer fra jobb;)

Kvelden skal tilbringes i sofaen forran tv’en – godt å bare slappe av!

Har dere snø?

 

2 kommentarer til “Tirsdagsbabbel!

 1. wendysinfamilie

  Nå venter vi virkelig på snøen her og er jo så kaldt de dagene før det laver ned, blir liksom lunere når snøen legger seg god og tykk ..
  Ha en fin helg

  Svar
 2. 4 barns mamma

  Så nydelig, må si at dere er heldig som har snø og nei vi har ikke, her blomstrer det fortsatt, litt feil synes jeg.
  Ungene her har også skrevet ønskelister til jul og bursdag på 9 åringen min. Jeg har lovet tantene til barna å dele på bloggen, så de kan se hva de ønsker. Veldig greit slikt med bloggen.
  Ha en herlig onsdag kveld.

  Svar

Legg inn en kommentar