Årets vintergarderobe

pop

Som alle andre foreldre så er jeg opptatt av at barnet mitt ikke skal fryse på vinteren, hun skal holde seg varm og tørr – og ha gode vinterklær! Jeg har vært ganske kritisk til uteklær når det gjelder mine barn – og har opp igjennom årene prøvd en hel rekke merker. I år så ønsket ikke sjuåringen heldress – så da ble det utebukse og jakke. Vi valgte Polarn o Pyret i år. Jeg hadde veldig lyst å teste det, da jeg har gode erfaringer med jakke/bukse og med inneklærne fra det merket;)

Mia fikk selv velge farger – og i år gikk hun for rosa. Helt greit for min del, det viktigste er at hun bruker klærne sine og at hun liker dem selv.  Bukseselen gikk an å kneppe av, noe Mia gjorde med en gang. Hun har en slags fobi mot alt som heter seler, belter og bånd på klærne.
1 2 3 4Klærne koster jo en del da, men om man følger med på tilbudene så sparer man en god del. Når jeg handlet dette så var det 25 % rabatt pr plagg og da ble det ikke dyrere enn reima eller andre merker likevel.  Vi har jo hatt både snø og regn etter vi kjøpte klærne, og hun har ikke vært våt eller kald – så foreløpig er vi veldig fornøyde:)

På nettsiden deres står det følgende om jakken og buksen:
«Varm og myk vinterjakke i slitesterkt materiale. Vind- og vanntett med meget god pusteevne. Vannsøyle 10 000 mm. Helteipede sømmer. Innerfôr i et fleksibelt, syntetisk materiale som isolerer og varmer svært bra. Fôret nærmest kroppen er myk fleece som ikke nupper. For-bøyde ermer for økt bevegelsesfrihet. Vannavvisende fleece øverst på glidelåsen forhindrer gnissing på hake og kinn. Ribbekanter med tommelhull. Avtagbar og justerbar hette. Jakken kan justeres med en snor nederst, og en avtagbar snølås kan kneppes sammen med matchende bukser – klikk her. Reflekser som er synlig fra alle kanter. Vaskes vrengt med lukkede borrelåser og glidelås, for å minske slitasje på reflekser og kanter. Kan tørkes i tørkeskap på lav temperatur»

Vinterbukser til barn i vind- og vanntett materiale. Vannsøyle 10 000 mm. Buksene har teipede sømmer.Yttermaterialet puster og er behandlet slik at det er smussavvisende. Vattert med et fleksibelt, syntetisk materiale som isolerer og varmer svært bra. Innerfôret er delvis myk fleece som ikke nupper. Justerbare, avtagbare seler. Kan reguleres i midjen og nederst på beina. Snølås nederst på beina og strikk under foten på alle størrelser opp til og med 128. For-bøyde knær gir større bevegelsesfrihet. Vridd innersøm gir mindre slitasje. Reflekser som er synlige fra alle vinkler. Kan kneppes sammen med matchende jakke – klikk her. 100 % polyamid Vask på vrangen med glidelås og borrelåser lukket for å beskytte reflekser og kanter. Unngå skyllemiddel. Kan tørkes i tørkeskap ved lav temperatur.

Hvilke vinterklær har dere gått for i år?

4 kommentarer til “Årets vintergarderobe

  1. Tilbaketråkk: Allværstøy – hva skal vi velge? | Lillebølla's skriblerier

  2. Tilbaketråkk: Søndagstips! | Lillebølla's skriblerier

Legg inn en kommentar