Rørvikstrand

16I sommer hadde vi noen nydelige dager på slutten av ferien vår. Da var vi i Rørvikstrand, som ligger ved innkjøringen til Henningsvær i Lofoten. Det tok oss litt over en time og kjøre fra sommerhuset og til stranda, men når vi så hvor alle sammen kosa seg så var det verdt tiden det tok å kjøre dit..

15
Fineste sandstranda, hvem trenger vel dra til syden når man finner noe så vakkert i Norge? Tempraturen denne dagen var heller ikke til å klage på, godt over 20 grader:) Noen av bildene er tatt i mot sola, og derfor er de mørke, men stemningen ser dere jo likevel – med bading og koooos!

11 12 139 107 8IDYLL! Lofoten og Nord Norge på sitt aller beste! Naturen er i tillegg fantastisk der ute, der fjellene stuper ned i havet!

 Vi var på stranda sammen med svigerfamilien min, men siden ingenting er avtalt med dem så velger jeg kun å dele bilder der ingen av de er med:)

Har du vært i Lofoten? Finnes det flere slike strender i Nord Norge?

 

 

2 kommentarer til “Rørvikstrand

Legg inn en kommentar