Torsdagsbabbel

hjertestein

Avogtil finner man hjerter i naturen, her er vi i fjæra og blandt steinene lå det en stein som hadde hjerteform. Blir så glad av å finne hjerter jeg.. Små gleder i hverdagen..tihi..
I dag er det torsdag, snart helg igjen med andre ord. Har akkurat kommet hjem fra seinvakt i barnehagen og mens gubben lager pannekakerøre så benytter jeg anledningen til å skrive litt her:) Her i huset er pannekaker en klar favoritt, men siden jeg synes det er ett styr å lage pannekaker så er det ikke så ofte vi har det desverre.. :P

Hele den siste uken har vært preget av forkjølelse. Hoste, vondt i halsen, tett nese og så videre. Jeg er skjelden syk, så er litt uvanlig å gå rundt å bare være sliten.. Stuper i seng på kveldene og er i grunn veldig tappet for energi., Håper det gir seg snart. De andre har sluppet unna enn så lenge..

Det har regnet hele siste uka, så høsten har nok kommet for å bli. Er kjøligere ute nå, og i går måtte jeg ut på jakt etter nye fleeceklær til minstejenta slik at hun hadde noe å ha under regntøyet på skolen. Det var lettere sagt enn gjort, for på de fleste butikker stoppet fleecen på str 8 år. Hun trenger 9-10 år. Fant til slutt ett sett på G-Max, men det var ikke helt slikt jeg hadde sett for meg – fordi genseren hadde glidelås i halsen – og jeg vet at Mia ikke er så veldig glad i det.

Her tidligere kjøpte jeg også regntøy fra reflex til henne, men regnbuksa holder ikke mål. Den blir våt med en gang enda den er helt ny. Så må finne på noe annet lurt. Tar gjerne i mot tips på godt regntøy – der regnbuksa er UTEN seler.

Nå er pannekakerøra ferdig og jeg må gå i gang med steikinga.. ;) Ha en fin fin ettermiddag!

l

Mia Christine,i fjæra forrige helg.

4 kommentarer til “Torsdagsbabbel

  1. Vaniljerosa

    vært å klaga på regnbuksa? Det ville eg gjort :p ..mulig det e fabrikkasjonsfeil som gir den dårlige kvaliteten?
    Ellers anbefales reima og helly hanssen, skogstad -som overtrekksklær, de er mer vanntett enn regnklær ..forstå det den som kan ;)
    Har og begynt å brygge på forkjølelse….*host* både eg og RC…

    Svar

Legg inn en kommentar