Helgetur

hSist helg var vi på besøk hos min mormor, som bor ett lite stykke unna hjemplassen min. Ca 18 mil å kjøre dit, så når vi besøker henne så må vi være der hele helga dersom vi skal få tid til å være sammen en stund..

Min mormor er 80 år, og hun bor i samme huset som alltid, Jeg bodde også der sammen med min mamma da jeg var baby. Jeg har så mange gode minner derfra, vi var mye sammen med mor og bestefar når vi var små. Hver eneste gang vi ville overnatte så var det greit for dem. De henta og førte oss tilbake. Med båt over fjorden, og senere også med bil rundt fjorden. De sa aldri nei til oss, vi kosa oss så masse i lag med dem. Bestefar døde i 91, og mor har bodd alene siden. Hun har hatt flere slag,men tross alt er hun sprek og bor alene hjemme, med litt hjelp av hjemmesykepleien. Denne helga var også min søster og hennes familie der så vi var ti stykker til sammen.. :)

Her kommer ett stort bilderas fra flotte nord troms:

I fjæra finner man mye rart, bl.a tanglopper..

27 i j k l

Trampoline er moro for liten og stor..

24 26

Jeg liker å fotografere gamle fjøs.. :P

fe d

Andre naturbilder..

c b a 29 28

g

25Tenåringen hjelper til ved å klippe oldemors plen..

Helga gikk som alltid altfor fort, men det er nok ikke lenge før vi tar turen innover igjen:)

Var det ikke nydelig på mormors hjemplass?

 

2 kommentarer til “Helgetur

Legg inn en kommentar