Hverdagslykke

hjertekaffe

Hjerte i kaffen = Hverdagslykke! Synes det er koselig når man får sånne overraskelser.. Kaffen ble egentlig kjøpt for å ta med, og når jeg tok av lokket på koppen, så kom hjertet frem. Herlig!

regnbue

Tok buss over Tromsøbrua i formiddag og da kom regnbuen frem. Synes bildet ble litt tøft jeg da,siden det er tatt ut av vinduet når vi kjørte.. :)
reinSå skulle vi kjøre Malin til sin mamma og på veien så møtte vi denne her:)  Det var en flokk av dem, men var treg å finne frem mobilen, så det ble bare en av dem som ble fanget av kameraet.

Lykke er også å få ny fryseboks i hus, da vår tok kveld sist helg. Vi har oppbevart maten i svigermors fryser frem til nå – og nå er boden ryddet og ny fryser er på plass! Godt å få tømt ut alt vi hadde inne på boden og – og kaste + sortere. Ble bedre plass etter at det ble fire store poser klær til innsamlings – containerne som står utfor butikken, arveklær levert til Tindra og maaaaange søppelposer ble kastet. Bokhyllen i gangen ble plassert på vårt soverrom og telefonbenken ble gitt til Beate. Ble mye bedre plass;)

Så er det jo fredag – favorittdagen min. Da har vi hele helgen sammen! Snart skal vi lage seinmiddag med krydderbiff og godt tilbehør – og bare kose oss. I morgen er det klippetimer på programmet. Både for 7 åringen og for gubben. Så er Mia invitert i bursdag, og vips så flyr lørdagen avgårde.. Godt vi ikke har planer for søndag i allefall:)

Hva er lykke for deg?

 

1 kommentar til “Hverdagslykke

  1. Vaniljerosa

    lykke er…
    små øyeblikk – stillhet og tid til tanker – å lage noe – en kopp kaffe – men mest av alt å sitte å se på barna når de leker fint sammen som søsken..de tar vare på hverdandre, hjelper og støtter. oppmuntrer og forklarer. Barnelatter som fyller rommet. Det er lykke for meg det. :)

    Svar

Legg inn en kommentar