Henningsvær

ferieh3I sommer så hadde vi en kjempefin tur til Henningsvær, så jeg tenkte dele en drøss med bilder – skikkelig idyll, og jeg kunne vært der myyyye lenger enn det vi var:)

ferieh2ferieh16

Jentene mine på kaia i Henningsvær. Det ble varmere utover dagen, så vi hadde vel en ca 18 grader etterhvert. Herlig!!

ferieh5 ferieh7 ferieh8 ferieh9 ferieh10 ferieh12ferieh4

Her er meg og Mia, midt i bildet – synes det var så koselig, med hverdagsglimt fra det lille stedet..

ferieh6 ferieh11 ferieh13

Denne koselige butikken fant vi også der. Den traff meg skikkelig i hjertet utseendemessig – helt fantastisk egentlig hvordan de har fått til alt sammen. Ble litt godteri shopping der inne, mens gutta satt utenfor i parkeringa :P

ferieh14 ferieh15 ferieh17 ferieh18

Jeg synes denne hjertestolen som sto på en kafe var veldig søt – det var bare gamle møbler inne i kafeen og jeg kunne nok tenkt meg å sitte der en stund. Desverre ble det ikke til det. Men kanskje en annen gang..

ferieh19 ferieh20

Siste bildet her så jubler Mia over å ha fått kjøpt seg en rev på souvenirbutikken. Den har fått navnet ReveRita og den gjør jammen meg mange revestreker:P Mia elsker den, og den har vært med overalt etter at hun fikk den;)

Var det ikke en fin plass? Vært i Henningsvær noen gang?

 

Legg inn en kommentar

  1. Så mange koselige bilder, for en herlig gate den smale med røde hus.
    Herlig stol. Lur ide med mannfolkparkering, de liker ikke alle butikkene like godt ;)