Tur til Reinøya

REINOYA0

Her står Mia Christine og ser utover havet, på nydelige Reinøya. Vi var der i helga og det var nydelig sommervarme stortsett hele tiden..

Det er svigerfar og hans samboer som har hytte der ute – ett par timer fra byen vi bor i. Vi er nok der litt for skjelden, for det er virkelig godt å komme ut dit og bare høre bruset fra bølgene og nyte stillheten.. Man finner en ro som man ikke har i byen og tiden bare går uten at klokka har noe å si..

reinoya11Her fiskes det småfisk med hov, bare for å slippe de ut i havet igjen..  Mia har oppdaget noe og peker ivrig så pappan kan fange med hoven..
reinoya12reinoya13Se så liten den var da:) Mia holder den bittelitt for så å kaste den rett ut i havet igjen..

Vi hadde en veldig fin helg – og vi kom hjem søndagskvelden. Var så vidt vi kom oss med på ferga over til Hansnes også, den tar 18 biler – og vi var bil nr 18! Da var det stappfullt og knapt plass til å gå mellom bilene. Snakk om flaks! Flere biler måtte vente på neste ferge, som skulle gå en time senere.. Jeg var overbevist om at vi ikke fikk plass siden de slapp på bil etter bil. men heldigvis slapp vi å vente..

Kommer flere bilder fra Reinøya etterhvert, må bare redigere litt først:)

Liker du å dra på hytta?

1 kommentar til “Tur til Reinøya

Legg inn en kommentar