Is til kvelds..

image

Her sitter jeg og koser meg med is til kvelds:)

image

Nå er det allerede onsdag og vi går mot helg igjen.. I dag har vi spist middag hos søsteren min. Vi var 12 stykker til bords og vi fikk servert nydelig gryterett. Min mormor var også der og det var koselig å treffe henne igjen.

Vi ble på besøk helt til kvelden og da vi kom hjem var det bare å legge jentungen;) Har ikke gjort så mye ellers, fikk migrene på jobb men nesesprayen fikset den – heldigvis! Har turuke på jobb så er ute fra tidlig morgen og helt til stengetid. Blir ekstra sliten da og all den friske lufta gjør at man sover godt på natta…

Ellers kan jeg jo nevne at det har kommet en ny samarbeidspartner på bloggen så det kommer nok noe spennende her on ei lita stund:) Følg med, følg med:)

Liker du is?

2 kommentarer til “Is til kvelds..

 1. Livet i Jordbærveien

  Mmmm, is!

  Du, det er noe rart med bloggen din på bloggrollen min. Den oppdateres ikke lenger med nye innlegg, bare noe jeg tror må være gamle kommentarer. Nå sto det wendyfamilien eller noe slikt, og at det var 1 mnd siden. Har orakelet du bor sammen med en ide om hva som gjør det? Vil jo gjerne at blogroller gir meg korrekte beskjeder :p

  Svar
  1. lillebølla Innleggsforfatter

   Han sier at du kan prøve å legge den til på nytt, rss linken ligger nede i høre hjørne på min blogg:) Vi har byttet kommentarsystem og rss feed type og det er mlig feilen har oppstått pga dette:)

   Svar

Legg inn en kommentar