Lykken er..


lykke3..Å løpe barbeint i gresset med ny sommerkjole på en varm dag i mai..

lykke1

Kjolen er kjøpt på Kappahl, og er i str 140! Kunne ikke hatt  mindre størrelse på den, men så er jo Kappahl sine klær ganske små i størrelsen også..  Den falt umiddelbart i smak og vi har allerede vasket den flere ganger denne uka;) Bildene tok jeg i går ettermiddag..

Tenke seg til. i over ei uke har været holdt seg stabilt her hos oss med SOL og over 20 grader i skyggen hver eneste dag! Utenom i dag da, det regnet i natt så er fortsatt litt småkaldt ute,men det klarner opp nå og prognosene for de neste dagene er MERE SOL!! Juhuu:) Vi klager ikke, og det er godt å få brukt sommerklær igjen!

lykke2

Nå har Mia nettopp dratt avgårde på ett etterlengta besøk til Victoria. Har vært altfor lenge siden sist nå, men mai måned har vært en måned med altfor mye som har skjedd hos oss.. Både bursdag,konfirmasjon,kveldsmøter på jobb,dugnad i borettslaget og på skole i tillegg til 17 mai, så det har vært vanskelig å få skvisa inn noe mer enn nødvendig;) Men i dag fikk vi det til, og jeg tipper jentene koser seg sammen!

Nå skal vi få i oss litt sein frokost vi andre, så skal vi på shopping senere. Skal se på sykkel til Mia, og handle mat for neste uke. I morgen er det bursdag til tantebarnet mitt Ronja Celine med grilling og kos i grillhytta der de bor:) Det gleder vi oss til!

Hva er lykken for deg?

2 kommentarer til “Lykken er..

Legg inn en kommentar