Ei herlig uke!

blomster

 

Denne uka her har vi hatt høyere temperatur enn det vi hadde i fjor sommer!Ten det da, 22 grader i skyggen i ei hel uke – i mai!! Måtte det bare være en forsmak på sommeren og at det fortsetter og fortsetter og fortsetter.. hehe.. :)

Det har vært herlig å jobbe i barnehage denne uka, mye utetid og glade barn! Har til og med fått farge på kroppen, og «batman maske» (Solbrillene er jo på hele tiden, så skillet der solbrillene har vært, er merkbart.. :P )

Har fått brukt sommerklærne vi ikke fikk prøvd i fjor og alt har bare vært supert:) Mia har jo strekt seg masse den siste tiden,så her må det snart bli påfyll av kjoler,leggings,shorts og t skjorter. Om noen vet om noen flotte butikker så si gjerne fra. Det meste jeg finner i 134/140 er klær som ikke passer til barn. Barn skal kunne bevege seg, og ha myke gode klær.Ikke være mini voksen i åletrange bukser og topper som viser magen..Det synes jeg ikke noe om! Har helt sluttet å handle på Lindex foreksempel pga dette. Skulle ønske at kjente kjeder som f.eks Polarn og Pyret sine klær gikk høyere opp med kolleksjonen som er beregnet for de som passer 116. Etter det blir det ett annet snitt på kjolene og buksene blir trange.. Jeg liker PoP ellers, fine mønstre og gode kvalitetsklær, men akkurat det med at de fine klærne stopper på 116 plager meg litt…

Ellers så skjer det ikke så mye, vi koser oss i sommervarmen til langt på kveld, og bare nyter å bo i Nord Norge på slike vakre dager;)

Vet du om gode barneklesmerker? Har du hatt sommervarme?

Legg inn en kommentar