Jenterommet

romDa er Mia Christine sitt rom stortsett ferdig! Hun har jo «bodd» der inne siden før jul, men først nå har vi fått på plass det meste, så da kan dere få bli med inn og se hvordan hun har det der inne..

rom1

rom2

Seng og skrivebord er fra Skeidar. Stolen har hun arvet fra tante Beate!

rom4

Hyllen kjøpte vi på Jysk, kassene inne hyllen er kjøpt på åhlens siden de hadde så spreke farger;)

rom5

rom3

Bokhylla, er egentlig en tallerkenhylle, kjøpt på europris for ett par hundre kroner.rom6

  Lesekroken. Med tiden skal bordet byttes ut med en saccosekk eller en annen god stol:)

rom7

Mia elsker musikk, hun pleier å ha på radioen eller mp3 spilleren helt til hun sovner. Hun hører på all slags musikk, men veldig lite typisk barnemusikk.. Fortiden spilles det Hjerteknuser versjonen til Rolffa på mp3’en før hun sovner. Men hun liker stortsett alt som spilles på nrk mp3 lista for tiden.

Var det ikke flott?

 

4 kommentarer til “Jenterommet

Legg inn en kommentar