Vårstemning

akebakkenDe siste dagene har våren virkelig meldt sin ankomst. Snøen smelter, ute er det er vann overalt og vi har pakket bort bobledressen, vinterskoene og ski/akebrett.. Nei vent nå litt..skiene og akebrettet står fortsatt ute på trappa.. 

Det er deilig å tilbringe dagene ute – en av fordelene ved å jobbe i barnehage:) Selvsagt blir barna våte og må skifte også, men det gjør ikke så mye når man ser gleden ved å plaske i søledammer, glade smil og herlig barnelatter når det spruter som verst!

Mia har tatt med vårjakken/bukse på skolen, for da kun kom hjem og sa at «æ har allerede smeltet bort to dager på rad», så var det bare å pakke vekk skogstad dressen.. hehe.. :) Det er deilig å kunne gå på asfalt i stedetfor på snø – og nå har jeg håp om at all snøen kan være smeltet bort før 17 mai.. Bare se for en forandring på kun 18 dager:

forskjellBildet er lagt ut på instagram – om du vil følge meg der så heter jeg Lillebolla..

Selv om disse dagene har vært fine, så har jeg vært plaget med migrene – og imigranen har vært min beste venn.. Takk for at den fins altså, den redder ettermiddagene mine! Det er slitsomt å måtte ha hodepine, det er ikke moro å måtte ta medisin, men det gjør at jeg kan være sammen med familien min istedetfor å være en sur/kjeftende mamma/samboer og bare ligge på ett mørkt rom og vri meg i smerte og knapt greie å røre meg siden det føles som hodet skal sprenges.. Måtte det gå over en gang.. Blæh!

Nå er det snart helg igjen! Herlig – elsker fredager, de betyr to fridager i lag med familien min. Når man er ferdig på jobb klokka 15 er det ekstra godt – og man kan starte helgen tidlig:)

Nå er det sovetid på meg, skal bare ta klesvasken ut av maskinen og henge den opp. God natt alle sammen!

Har våren kommet til dere?

 

 

5 kommentarer til “Vårstemning

 1. wendysinfamilie

  Usj migrene er noe dritt sier jeg bare igjen og igjen.
  Håper du får noen bedre dager fremover.
  Ja nå håper vi våren kommer skikkelig snart men hm ja det er meldt regn her neste uke igjen så må vel vente litt til.

  :)

  Svar
  1. lillebølla Innleggsforfatter

   Ja, er det noe jeg ikke unner min verste fiende engang så er det migrene.. Blæh! Hatt ett par gode dager nå,så håper det varer..

   Svar
 2. Vaniljerosa

  Hodepine er no dritt ja! Plages med det samme denne uka..ligger liksom å ulmer i bakgrunnen hele tiden. Ikke no gøy. Skal høre om jeg kan få sånn nesespray også, neste legetime.
  Våren er fantastisk, beste årsitden av alle!
  Denne helga skal vi til fjells, -barnefri takket være snilleste svigermor!
  God helg!

  Svar

Legg inn en kommentar