Til minne..

memory

Til minne om en liten gutt på som døde i helga. Så uventet og altfor tidlig, bare 6 år gammel. Han gikk i klassen til Mia Christine, på første trinn. Både barn og voksne er preget av hendelsen, og vi sender mange tanker til hans familie og venner. Skolen har vært fantastisk, og vi synes de har vært veldig flinke med de små, som mistet en klassekamerat så altfor tidlig. Ord blir fattige, man vet ikke helt hva man skal si.. Hvil i fred lille gutt..

Ta vare på hverandre, man vet aldri hva dagene bringer..

4 kommentarer til “Til minne..

    1. lillebølla Innleggsforfatter

      Ja,skolen har vært fantastisk fra første stund, og har tatt veldig godt vare på ongan i 1. trinn. I går va det begravelse for Elias, og himmelen har fått ei ny stjerne.

      Svar

Legg inn en kommentar