Åpen skole del 1

apenskole

I dag har det vært åpen skole her.Det var obligatorisk, så elevene måtte være der fra klokka 10-14. Det var aktiviteter, loddsalg og kafe. I tillegg har det vært kjempefint vær så de timene vi var på skolen gikk utrolig fort.:) Det ble knipset så mange bilder at jeg måtte dele innlegget i to deler, så her kommer da de første bildene som er tatt på aktivitetene inne på skolen:)

Første trinn hadde øvd på to sanger, som de fremførte for foreldrene. De sang Dyrene i Afrika og en engelsk sang om fargene. De hadde øvd masse og var kjempeflinke. Jeg legger ikke ut bilde av hele gruppen, men Mia kan jeg jo vise:) Hun hadde fargen gul, derfor hadde hun på seg gul kjole for anledningen..

apenskole1

Etterpå skulle vi foreldre sitte sammen med barna våre og gjøre en tegne oppgave sammen. Vi skulle tegne hendene våre, klippe dem ut og skrive to ting vi ble glad av. Så skulle vi henge dem opp på plassen til barna i garderoben slik at de kan se på hendene våre hver dag:) Det var en utrolig koselig ting å gjøre synes jeg.

apenskole2Her tegner Mia rundt pappaen sin hånd..

apenskole3

Her tegnes det rundt Mia sin hånd..

apenskole4

Her tegner Mia min hånd..

apenskole5Hendene våre. Mia har skrevet inni alle. Dere kan selv lese hva vi blir glade av..Mia orket ikke skrive ordet smil på min hånd,så hun tegnet en smiley i stedetfor.. :)

Vi tok en tur rundt omkring på skolen og på klasserommet hang det blandt annet disse på veggen:

apenskole6Barna hadde tegnet seg selv i full størrelse. Her er Mia og venninnen Erica sin tegning. Mia har kjole på.. Det var så koselig at de hadde limt dem sammen slik at de holdt hverandre i hendene:)

Resten av bildene kommer i del 2, senere i kveld:) Nå skal vi ut å kjøpe lørdagsgodt!

Har dere åpen skole/barnehage?

4 kommentarer til “Åpen skole del 1

Legg inn en kommentar