Fredag og nesten helg..

iskaffeIskaffe er alltid godt – og veldig enkelt og lage! Man bruker bare vanlig vaniljeis og litt varm kaffe (jeg bruker en espressokapsel til dolce gustoen) – rør sammen og vips så har man verdens beste iskaffe! Men, over til overskriften! Fredag i dag – og grunn til at jeg skrev nesten helg er at det er åpen skole i morgen, obligatorisk – så alle elevene og foreldre må møte opp fra 10 – 14..

Mia sin klasse skal visst ha forestilling for oss, og så er det diverse aktiviteter rundt på skolens område. Vi skal være vakt på den ene aktiviteten, og så er det kafe og premieutdeling til slutt..

I morgen har nevøen min Tobias også bursdag. 13 år siden jeg ble tante for første gang:) Har fikset gave, så vi må nok ta turen bortover til dem i løpet av morgen ettermiddag. Ellers så har vi ikke planer for helgen, jeg teller fortsatt ned mot påskeferie jeg:) Skal bli godt! Fikk avspassere onsdag før påske,så da har vi bare ei jobbuke + 2 dager igjen:)

Nå er det idol. og familietid! Ha en finfin fredag!

 

Legg inn en kommentar