Endelig noe som fungerer!

kafeeJeg skjønner ikke at jeg ikke har tenkt på det før. Endelig har jeg funnet noe som tar migrenen min bort før den kommer og slår meg over ende.. Det er ikke kaffe som på bildet – men måtte ha ett bilde i dette innlegget og da var kaffeglasset greit å bruke.. :) Jeg har fått Imigran som nesespray – og det funker!!!!

Har greid å stoppe flere migrene anfall den siste tiden. Det er veldig deilig å kjenne at hodepinen slipper taket uten at jeg trenger å legge meg ned i ett kaldt,mørkt og stille rom! Jeg kan gjøre som jeg vil mens jeg kjenner at det slipper taket og blir borte! Det er lykke det!

Synes det er supert altså, å kunne fungere som normalt! Jeg har også begynt på ett nytt kosttilskudd som skal være bra for både muskelsmerter og andre ting, så er spent på å se om det virker. Mange har hatt god effekt av dette – men jeg har ikke testet lenge nok til å kunne merke noe enda. Første gang jeg tok det var i dag. Blir spennende å se om det er endringer etter ett par uker. Jeg trenger å ha en periode uten smerter. Det har vært flere år med tannpine i skuderen hele tiden, og nå er jeg bare så lei! Tannpine er den beste beskrivelsen på smertene – de er konstante og det blir ikke bedre uansett hva jeg gjør.. Håper og krysser fingre – man må vel leve i troen på at det skal bli bedre i allefall;)

Tar du kosttilskudd? Tror du slikt kan hjelpe på muskel/skjelett plager?

 

4 kommentarer til “Endelig noe som fungerer!

 1. wendysinfamilie

  Du må dele hva er det du spiser som skal hjelpe ???????
  Nå har jeg en halvt avrevet muskel i skulderen etter en arbeidsskade som plager meg konstant men hallo om noe kan gi meg litt ro i alt annet som blir påvirket så er jeg villig til å prøve :)

  Del Del Del

  Klem

  Svar

Legg inn en kommentar