Hverdagsstress..

1915

 

Dagene flyr virkelig, nå er det snart torsdag igjen! Det er så mye som skjer hver dag nå frem mot påsken at jeg knapt henger med.. Nesten hver ettermiddag fremover så er det noe – enten jobbmøter,overtid, skolearrangementer eller bursdager.. Ja, og så har vi jo konfirmasjon i år også så der er det en god del planlegging! Jeg gleder meg til PÅSKEFERIE!!! Bare noen få uker igjen nå så er det jo litt lengre fri..

Jeg er vel heller ett b- menneske, så jeg er alltid oppe i siste liten på morgenen. Matpakkene må lages dagen i forveien, sekkene må pakkes og klær legges frem.. Likevel er jeg alltid ute i siste liten, ofte med kaffekoppen i handa for å levere seksåringen på sfo, deretter kjøres på jobb.. Stortsett får jeg vel i meg ett eple på morgenen, i tillegg til kaffen for å fungere.. :) Så går det jo som det pleier å gjøre. Kroppen krangler.. Skulderen verker. Hodepine.. Stress..

De siste kveldene har vært vanskelig å få sove,fordi jeg ikke kan ligge behagelig med denne skulderen. Nesten som tannpine..Verk hele tiden.. Dagene går i en døs fordi man egentlig sover for lite.. Så i dag kom migrene anfallet rett før jeg var ferdig på jobb.. Hadde ikke medisin med, men tok imigran nesespray når jeg kom hjem. Gjett hva? Den virket!! Ingen migrene etter en liten time.. Og jeg som pleier være utslått hele kvelden! Lykke!!!

Jeg ser virkelig frem mot påskeferie nå.. Litt ekstra fri i lag med familien. Før man igjen må begynne å se frem mot alt som skjer til våren. Egentlig burde jeg ha lagt meg nå, men her sitter jeg å skriver.. hehe.. Blir ofte sånn.. :) Men snart skal jeg også finne puta og håpe på noen timer på øyet før man er klar for en ny dag..

Mia var foressten bare syk den ene dagen, og er nå i god form igjen. Har vært på skolen og alt er bare toppers. Så får vi bare håpe at vi andre slipper unna og holder oss friske vi også;)

Gleder du deg til påske og fri?

4 kommentarer til “Hverdagsstress..

 1. wendysinfamilie

  Gleder meg til fridager med familien, usj vet hvordan du har det med vond skulder, skal gi deg mitt tips, jeg har en ekstra pute som jeg legger langs meg med armen og kneet på da skal du se du finner en god stilling en stund så du sovner :) så våkner du når kroppen vil snu seg så er det å snu seg sammen med puta å finne stilling andre veien he he funker her til en viss grad :)
  Håper du kommer deg igjen snart .9

  Migrene er pyton usj vekk med det

  Svar
  1. lillebølla Innleggsforfatter

   Problemet er bare at jeg ikkr greier å ligge mot noe som helst når det er sånn.. Er helt pyton.. Men takk for tips:)

   Svar

Legg inn en kommentar