Melk og kjeks!

milkandcookieSitter her og koser meg med Dots Brownie og melk! Det er godt det, og siden det er bare meg hjemme akkurat nå ( og Mia da men hun har lagt seg – og ser på film i senga, Rio filmen, hun burde egentlig ha sovet nå men pytt sann….) så passa det helt utmerket med litt søtt akkurat nå:)

milkandcookie1

Skal bare sløve resten av kvelden..Gubben jobber overtid, og tenåringen er ute på vift som vanlig.. Hehe, neida – hun er på overnatting hos ei venninne:) Skal se om det er noe å se på tv’en, eller kanskje jeg bare tar med meg ei bok og legger meg tidlig.. Det siste fristet egentlig mest..

Har vært på jobb i dag, og jobber som vanlig hele uken selv om det er vinterferie. Heldigvis så har sfo åpen. Har ikke mulighet å ta feriedager nå selv om skolen har fri.. Mia får korte dager på sfo da, for Catharina har også ferie og henter tidlig. Godt å ha store,flinke barn:)

Ha en fin tirsdag!

Liker du dot’s brownie? Har du vinterferie?

 

1 kommentar til “Melk og kjeks!

 1. wendysinfamilie

  Ingen vinterferie her, dots har jeg ikke smakt ennå kanskje eb dag :)
  Så kjekt med flinke store unger som kan hjelpe til.

  Ha en fin kveld med bok eller uten bok.

  Klem

  Svar

Legg inn en kommentar