God morgen

0930Eller god formiddag kanskje;) Her har vi sovet lenge, jentungen kom inn og vekte oss klokka 10.08 i dag:) Hun sovna seint i går også da, men er veld greit når det er helg.. Nyter en kopp med kaffe mens jeg venter på at brødet skal tine så vi får lage sein frokost. Glemte nemlig å ta opp brød fra fryseren i går, så da får man bare vente..

I går hadde jeg time hos optikeren for å sjekke synet mitt. Greit å kunne gjøre slikt på en lørdag;) Tok med meg min eldste datter, og vi tok oss en bytur i samme slengen. Jeg hadde sist tatt synskontroll i 2009, etter det kun linsekontroll. Synet har blitt dårligere,spesielt på høyre øye. Derfor jeg sliter med å bruke briller bl. annet. Går greit når man har linser på, for da jobber øynene sammen og da ser jeg godt. Med briller så anstrenger jeg det høyre øyet mye mer, og da blir resultatet hodepine, svimmelhet og slitne øyne. Nå har har jeg bestilt meg nye briller,med riktig styrke på glassene. Blir spennende å se da, om de fungerer bra. Får de om ca to uker.. Ønsker jo å bruke briller og linser om hverandre, men nå har det blitt mest linser siden jeg ikke har fått til å se rett med brillene.. Har brukt linser i 16 år, så det er stor overgang for meg å variere..

Ellers så var vi rundt å shoppet litt, eller tenåringen shoppet. Så tok vi oss kaffepause og litt frukt på kinokafeen mens vi ventet på å bli hentet av resten av gjengen. Ble handling på kiwi etter det og så var det hjem og lage middag. Ellers var det en rolig kveld..

I dag blir det kanskje muligens besøk – lenge siden vi har sett søsteren min og hennes familie nå, så mulig vi får til ett eller annet i ettermiddag:)

Men nå er det frokost snart! Ha en fin søndag!

Hva har du gjort i helgen?

 

2 kommentarer til “God morgen

Legg inn en kommentar