Produkttesting – min mening!

nille1I november så delte -nille ut pakker med hudpleieprodukter, og jeg var en av de heldige som fikk teste ut noen av disse!

Jeg fikk en pakke som inneholdt 4 forskjellige såper, to handkremer og to lip balm med vanilje!

Om såpen sto det følgende:

Clean Handsoap :
Disse produktene har ikke bare delikat design, de er også delikate håndsåper på pumpeflasker. Såpen inneholder pleiende ingredienser som gir rene og myke hender, uten å tørke ut! Vi vil anbefale disse både på badet og på kjøkkenbenken.
nille
Min mening:
Vi har hatt såpene på badet og på do. De pynter opp og er stilige, og enkle akkurat slik jeg liker det. At de lukta veldig godt er også ett pluss. Den orange, som lukta appelsin er min favoritt, den kommer vi nok til å kjøpe flere av. Ingen problem å få alle til å vaske hendene når de lukter så godt av de etterpå:) Hendene blir myke og gode! Anbefales!

nille2Handkremen er virkelig FANTASTISK!! Den trekker fort inn i huden, den kleber ikke og den lukter ikke! Super fornøyd, og anbefales gjerne videre. Lipbalmen har seksåringen stukket av med og hun har brukt den og hun syntes den smakte godt..hihi.. :)

Jeg kommer til å fortsette å kjøpe disse produktene på -nille!

Har du prøvd noen av disse?

2 kommentarer til “Produkttesting – min mening!

  1. Marie

    Den håndkremen kjøper eg alltid på Taxfreen når eg ska ut å reise, å har den lenge i veska den e sååå go! slitt me Psoriasis så det e ikke så mye eg kan bruke uten at det klør men den her funke!

    Svar

Legg inn en kommentar