På an igjen..

153569_large

De siste dagene har det gått mye ibux.. Ikke av en slik pakke da, men jeg har resept på 600 mg og disse må jeg ta flere ganger hver dag for å klare å fungere..

Fredagen fikk jeg årets første migrene anfall etter jobb. Kjente at det kom sigende ut på dagen, og prøvde med ibux for å se om det hjalp.. På bussen hjem fra jobb så kjente jeg at det bare var å komme seg hjem og i seng! Så da lå jeg fra klokka 16, og til neste morgen.. Nesten uten å klare å røre meg.. Jeg vet ikke om jeg kan ta migrene medisin når jeg bruker andre smertestillende, så jeg turte ikke ta det.. Greide bare å gå på do, ellers så lå jeg bare strak ut i senga og håpet å få sove.. Men når migrenen er sånn så greier jeg ikke å sovne heller..

Hele fredagskvelden ble ødelagt, og når jeg våknet lørdagsmorgen så var det skulderen sin tur.. Den tok hele gårdagen, men der kan jeg fungere likevel, selv om jeg har veldig vondt. Jeg greier bare ikke bruke armen, eller noe slikt.. Bare det å ha på seg en jakke når man er ute gjør vondt. Kan ikke  bære handlenett, vesker eller noe med den armen. Hvis jeg strekker meg etter noe så er det som å slå på en bryter og så smeller det.. Jeg må løfte armen om jeg skal snu meg når jeg ligger i senga..Greier ikke vaske håret, må ha hjelp til å få klærne av og på.. Føler meg som den gamlingen av og til..Som om ikke det var nok, så har det  verket i venstre pekefinger så det er vel noe på gang der også.

Jeg orker ikke ha det sånn, det er så slitsomt! Jeg kan ikke være mer sykemeldt heller, for nå har jeg jo brukt stortsett hele høsten til det. Jeg jobber fullt nå, og det går bra på jobb – men når jeg kommer hjem er jeg helt ødelagt i kroppen.. Men det må jo bare bli bedre. Det skal bli bedre. Bare at akkurat nå er det ikke noe moro å være meg..Så vet dere det..

Sånn er det bare..

 

3 kommentarer til “På an igjen..

 1. Vaniljerosa

  Skjønner det. Ikke morro å ha det sånn. Men det finnes kanskje litt hjelp i fysio? Det hjelper i allefall meg så jeg fungerer bedre:) tatt leddgikt prøver? Det starter ofte i fingrene har jeg hørt. Jeg har tatt det uten å få positivt svar, med svar om at jeg kan ha det likevel, uten at d slår ut på test. I dag har jeg sovet hele dagen…fortsatt hodepine:/
  ..god bedring!

  Hva er viktigst for deg- å fungere sammen med barna hjemme eller å fungere på jobb.?
  For meg var valget enkelt. Mine barn var viktigere enn andres barn- for meg.

  Svar
 2. thile

  Kjære vennen min♥
  Føler så veldig mye med deg.
  Varme tanker til deg, fra meg♥
  Håper det slipper etter hvert.

  Trøste- og styrkeklemmer.

  Svar

Legg inn en kommentar