Vips – så var det onsdag!

DSC_9033-2Nå henger jeg snart ikke med lenger – det er jaggu meg onsdag allerede – og kun 12 dager igjen til jul! Dagene går med til juleforberedelser, og til oppussing. Jeg tar meg av juletingene og gubben pusser opp – en fin løsning det:)

Jeg har ordnet med julegaver så nå er det kun til de nærmeste igjen.. Dvs de vanskeligste! Orker ikke bruke masse tid på å lage fotokalendere, eller bilder av ungene i år så da blir det andre ting i stedetfor. Har ikke laget julekort heller, men jeg har en plan på hvordan de skal se ut.. Blir å skrive de ut selv i år, og fikse de i photoshop. Blir enklest sånn, og da får jeg de akkurat som jeg vil ha de.  Mulig jeg bruker nissebildet av seksåringen på julekortene i år, synes det er veldig fint så..Dessuten er det ikke bare bare å få med teåringene på bilder – så da får minstejenta trø til å være årets julekortmodell.. :)

Jeg jobber halve dager, det vil si 50 % frem til jul. Fungerer bra, og det er ikke så vondt i skulderen som før. Jeg var jo hos legen sist fredag og da knakk fysioterapauten opp noe i nakken min, og det hjalp godt! Skal tilbake den 21 og knekke opp på nytt igjen, så jeg håper at ting skal bli bedre og at jeg kan jobbe fullt igjen etter jul!

Når det gjelder oppussingen, så kommer tapetet opp i morgen! Så da er det bare gulv og lister igjen før det er klart der inne. Ser ut til at vi skal bli ferdige før jul;)

Nå skal jeg se pakten i lag med seksåringen. Hun liker ikke å se det alene da det er litt skummelt.. Koselig å sitte sammen å se på det da:)

Har du gjort ferdig julegavene enda?

 

3 kommentarer til “Vips – så var det onsdag!

 1. thile

  Ferdig med julegavene :-)
  Gleder meg med deg, Eva. Godt du føler deg bedre.
  Ja, tiden går så fort, svisj, så er julen over.
  Vi drar til Sverige <3<3<3<3

  Gleder meg til å se tapeten på Mia's nye rom!

  Juleklem

  Svar
 2. Vaniljerosa

  Ser og både julekongen og pakten lamme ongene. Det er spennende for meg også det;) samtidig som det er tryggere for barna som synes det er litt skummelt. Tenk…halve kalenderen er åpnet allerede..og snart er det jul:) gleder oss til å feire jul sammen med dere, og gleder meg til å se rommet til Mia så snart det er ferdig:)

  Svar

Legg inn en kommentar