Det går fremover – Jenterommet

Nå har vi fått kjøpt inn gulvet som skal legges på jenterommet. Tror det skal bli veldig bra når det er ferdig.

Nå på formiddagen har min snille svigerfar vært her og malt taket på rommet, og skal komme tilbake litt senere og male det andre strøket. Tusen takk, vi setter veldig stor pris på det :)  Når det er gjort så gjenstår det å male vinduskarmene hvite, og sette på tapet. Det har vi ikke kjøpt inn enda, men skal ta en tur å handle det enten i dag eller i morgen slik at vi får tapeten opp på veggen i neste uke. Så skal vi male en av veggene i lillafarge, og de andre skal være hvite! Seksåringen valgte selv hvilken lillafarge hun ville ha :)

Jeg kan jo ikke hjelpe til med noe av arbeidet på jenterommet, men jeg har i allefall sett på oppbevaring og interiør..hihi.. Er jo viktig det også, ikke sant?

Av og til så er det veldig irriterende å bo så langt unna ikea, iallefall når man bare skulle hatt noen få ting. De hadde nemlig denne lampa her som jeg ønsket meg til rommet:

Fant ut at jeg skulle spørre på facebook om noen kunne kjøpe og sende til meg, og etter to minutter så hadde jeg fått avtalt kjøpet! Utrolig flott gjort av ei som heter Kathrine, og ta seg tid til å sende meg denne! Reddet dagen min det;)

Slik ser jeg for meg noe av det som skal inn på jenterommet:

Alt dette finnes på Skeidar, håper de har den stolen i lillafarge da, men rosa går også bra!

Nå er det straks på tide å dra på jobb, har seinvakt i dag og jobber fra 12.45. Fortsatt jobber jeg bare 50%, skal ringe legen i dag for å avtale videre hvordan vi skal gjøre det. Er veldig bra for meg å jobbe halve dager, i stedetfor annen hver dag. da har jeg faktisk litt energi igjen til de hjemme når jeg er ferdig på jobb;)

Ha en fin dag!

Hva synes du om tingene jeg har funnet på Skeidar?

2 kommentarer til “Det går fremover – Jenterommet

  1. Beate

    Herlig! Morsomt at det går fort i svingan – og vips så e det ferdig. Kan tenke meg at Mia e stolt og glede seg veldig :) <3 Håpe du hadde det fint på jobb! :)

    Svar

Legg inn en kommentar