Lille pusekatt..

Noen som ser hva seksåringen er malt som? Hihi, ingen tvil om favorittdyret i allefall, nemlig katt! Katter, hunder, hester – hun kunne gjerne hatt hele stua full av de, helst levende dyr.. Hun tegner dyr, og hun leker dyr :)  Hun har vært allergisk mot de frem til nå, kanskje derfor hun er så glad i dyr? Når man ikke kan ha selv, så blir det gjerne haugevis med bamser og kosedyr i stedetfor… Vi har akvarium da, men det blir liksom ikke det samme..

Er ditt barn glad i dyr? Har dere dyr selv?

2 kommentarer til “Lille pusekatt..

 1. wendysinfamilie

  Elsker dyr, er oppvokst med katter og hunder. Vi har 3 katter hadde for ikke lenge siden 6 stk men måtte ta 3 av de med kort mellomrom også har vi fiskedam i hagen.. Hadde skilpadder men de døde desverre da varmekolben eksploderte…
  Dylan er allergisk mot katt men vi fikk beskjed av barnelegespesialisten om å ikke kvitte oss med kattene, for dyreallergi er ikke som mat allergi hvor du skal ungå matvarene du reagerer på, med dyre allergi skal du utsette deg i blant om det ikke går på pusten da :)

  Klem

  Svar
  1. lillebølla Innleggsforfatter

   Tidligere har hun fått voldsomme eksemutbrudd og kløe, men har blitt mye bedre i det siste. Har heldigvis ikke gått på pusten..Den andre eksemen er på vei bort virker det som, så håper hun vokser alt av seg..

   jeg er også oppvokst med både katter og hunder, men bodde jo i stort hus på landet og da, så da kunne man jo ha dyr:) Her i byen er det så begrenset med plass..

   Svar

Legg inn en kommentar