Inspirasjon – Jenterom

Nå som vi pusser opp soverom til seksåringen så trenger hun jo egentlig det meste av interiør på rommet hun skal få. Derfor har jeg satt sammen noen bilder av ting som hadde vært flott å ha på jenterommet..

Alt på det øverste bildet er fra Skeidar..

Seng har hun jo, men det er en seng som er max 170 cm lang. Greit å bare selge den og bytte ut til en i vanlig lengde.

Seng fra Skeidar / lampe fra ikea / hengestol fra Ikea / Sittesekk fra Jysk / bokhylle fra Kidsa.no

Den lampa fra Ikea ønsker jeg veldig – men nærmeste ikea er jo i Happaranda så er veldig vanskelig for meg å få tak i. Og med at de koster kun 59 kroner så sender de vel ikke den.. I allefall er frakten veldig dyr. Så om noen bor i nærheten av ikea og kan sende denne til meg så vet jeg om ei ( eller to) som blir kjempe glad!!

Disse gardinene er allerede kjøpt inn til rommet hennes:)

Sengesett fra Jysk / pute fra Toys’r us

Gleder meg til at alt er klart sånn at man kan begynne å innrede rommet:)

Var det ikke mye flott?

Legg inn en kommentar