Å glede andre

På lørdag så laget jeg en adventskalender med 24 pakker i,  ikke til barna våre – men til min søster! Syntes hun fortjente litt oppmuntring, og glede i hverdagen. Sa ingenting til henne før jeg la ut bildet på instagram og tagget henne der – og gjett om hun ble overrasket og glad:)

Så nå ligger pakke kalenderen hennes her og venter på at hun kan komme å hente den.  Nå skal jeg lage 3 kalendere til – en til hver av jentene mine. Det enkleste er å lage til seksåringen, men skal nok få til noe til tenåringene også. Så lenge de bor hjemme så kommer jeg til å lage pakke kalender til dem alle tre..

På lørdagen så falt Mia på glattisen utenfor huset vårt, hun slo seg i halebeinet og det ble ømt og vondt. Hun orka ikke gå ut for å leke, og ville bare være hjemme. Venninna hennes, Erica, fikk vite hva som hadde skjedd og ville gjerne komme med en liten oppmuntring til Mia og det satte hun veldig stor pris på! At barn også kan glede andre er veldig flott synes jeg, at de ikke bare tenker på seg selv. Det er en venn å ta vare på.

Mange flotte smykker – akkurat slike en seksåring elsker å pynte seg med! Hun satt de sammen til ett langt smykke og gikk herved under navnet «Mia Langsmykke» resten av dagen.. Tro hvor hun henter alt hun sier fra..

Ellers så bruker jeg – å legge små lapper med koselige beskjeder i matboksen til gubben:) Ikke hverdag,men noen ganger! Og ja, jeg lager matpakke til ham hver dag!Tihi..Har gjort det snart i 12 år, og kommer til å fortsette så lenge jeg får lov.. ;)

Den beste glede man kan ha, er å gjøre andre glad..

Hva gjør du for å glede andre?

7 kommentarer til “Å glede andre

 1. Vaniljerosa

  Du en bare fantastisk! Trur ikke eg har blitt så glad på lenge:) glede meg masse til desember begynne no! Tenk å gjøre nåkka så fint for noen bare for å spre glede. Beste storesøstra ever! E veldig glad i mine to søstre<3

  Svar
  1. lillebølla Innleggsforfatter

   Da jeg hadde laga den, så sa jeg til Jim at det første du kom til å si var: Tulle du? – og jeg fikk rett.. hihi.. :) Avogtil treng man nåkka spesielt, sånn som en overraskelse!

   Svar
 2. tiddymin

  Hihi, her var det helt klart flere gleder ja! :))

  Koselig med pakkekalendere, gode venner og en snill samboer som overrasker med hyggelig lapper i blant! <3

  Ha e fin kveld!

  Svar

Legg inn en kommentar