Tester produkter fra -nille

For en stund siden så leste jeg dette på nillebloggen: «Vi søker 12 erfarne bloggere som får produktene i en serie tilsendt hjem gratis. Dere får anledning til å teste produktene og gjøre dere opp en ærlig mening om dem. Deretter ønsker vi at dere deler et blogginnlegg på deres blogg, hvor dere deler deres meninger om velværeprodukteneOg da meldte jeg meg på. Trodde ikke jeg skulle bli plukket ut denne gangen siden jeg ikke hørte noe, men plutselig en dag fikk jeg en pakke på døra, med noen produkter fra nille. Jeg ble kjempe glad!

Jeg fikk en pakke som inneholdt 4 forskjellige såper, to handkremer og to lip balm med vanilje! Om såpen sto det følgende:

Clean Handsoap
Disse produktene har ikke bare delikat design, de er også delikate håndsåper på pumpeflasker. Såpen inneholder pleiende ingredienser som gir rene og myke hender, uten å tørke ut! Vi vil anbefale disse både på badet og på kjøkkenbenken.

Dette passer perfekt til oss siden vi har barn med «eksemhud» og vi alle sliter med tørre hender.. Har ikke testet disse ut enda, da jeg ville bruke opp den såpen vi hadde først – med kommer med tilbakemelding etterhvert!

I tillegg til såpene var dette også i pakken:

Og jeg kan bare si en ting om den handkremen: FANTASTISK!! Den trekker fort inn i huden, den kleber ikke og den lukter ikke! Super fornøyd – og den ene er allerede brukt opp! Når jeg går tom kommer jeg til å kjøpe meg en ny! Anbefales virkelig!

Jeg skal nå teste disse produktene en stund, så kommer jeg med tilbakemelding på dem ved en senere anledning. Tusen takk til nille , som sendte meg pakken!

Har du testet produkter for andre før, og evt. for hvem?

Legg inn en kommentar