Shopping

Lovde jo å vise resultatet av gårsdagens shoppingrunde på det nye storsenteret her i byen, så her kommer det noen bilder. Handlet litt mer enn dette da, men det er julegaver så de kan jeg ikke vise frem her..

Det åpnet vel 90 butikker på senteret i går, de har drevet med utbygging i lang,lang tid – og nå sto det endelig ferdig.Det var DIGERT!!  Derfor var det en god del tilbud :) Var ikke så mye folk når vi var der på formiddagen da, litt som på en litt travel lørdag.. Mulig det ble litt verre på ettermiddagen da når alle var ferdig på jobb..

Fant reimavotter på 50 %, og så var det en 25% på strømpebuksa.. Sugerørene fant jeg på Søstrene Grene..

Tusjer  og kjøleband, båndet er ment til å legge i kjøleskap og man kan lindre migrene smerter med det. Spent på om det virker. Var 25 % avslag på det også, så det kostet meg bare 79 kroner eller noe sånt..

Lue fra Reima på 50% og joggebukse fra wow som var satt ned med 30 %

Snuppelura prøver lua og den satt perfekt!

Skal nok tilbake og handle flere julegaver der etterhvert!

Har du vært på shopping i det siste? Handlet noen julegaver enda?

1 kommentar til “Shopping

Legg inn en kommentar