Hverdagen..

Noen ganger føler man bare at ukene flyr uten at man greier å henge med! De to siste ukene har vært slike uker.. Føler at jeg står opp på morgenen og vips så må jeg legge meg igjen fordi det er kveld…

Det har vært mange bursdager i nær familie disse ukene, og i tillegg har Mia vært i to bursdager til jenter i klassen hennes. Gubben hadde bursdag den 1 november og Catharina den 13, og begge de dagene så hadde vi fullt hus og stormende jubel her hjemme. Sist, på Catharinas bursdag så var det faktisk 19 stykker her samtidig med oss selv! Vi har ikke rare plassen å sitte på, men der det er hjerterom.. er det vel noe som heter… Catharina fikk masse flotte gaver og var veldig fornøyd! Malin hadde vært en engel og hjulpet meg – den skrøpelige stemoren hennes – med å lage både pizza til middag, og bake 35 muffins, siden jeg hadde vært hos legen samme dag og blitt beordret ro og hvile, samt sykemelding i 2 uker! Malin klarte oppgaven med glans – pizzaen var nydelig, det samme med muffinsene! 14 åringen strålte av all skryt og oppmerksomhet hun fikk, og det var vel fortjent! Da gubben kom hjem fra jobb, og Catharina hjem fra skolen var alt klart og vi spiste pizza og kosa oss en bitteliten time før gjestene kom!

Da kvelden kom var det migrenen sin tur å besøke meg, og jeg la meg rett etter seksåringen:P Godt var det å få sove i allefall – og da jeg sto opp neste morgen hadde jentene tømt oppvaskmaskinen og ryddet opp. Hverdagslykke!

I dag har jeg faktisk vært på åpningen av det nye storsenteret her i byen, i lag med min søster. Handlet bare bittelitt – skal vise bilder senere – og fikk også med meg en goodiebag – noe jeg ikke hadde forventa siden vi kom såpass lenge etter åpningen. Det var ett skjerf, ei veske og papirdukker i den bagen som jeg fikk på Noa Noa da jeg handlet ett par strømpebukser til seksåringen!  Spiste god lunsj i lag med søstersen. og på toppen av det hele så kjørte de meg helt hjem etterpå! Slapp å busse i nesten en time – det var utrolig deilig!

Henta Mia på sfo med en gang jeg kom hjem og vi koset oss med å fargelegge klær til papirdukkene hun fikk. Nå har hun tatt seg en tur til Erica,mens jeg venter på gubben:) Alle jentene skal være hjemme klokka 17, da er det middag.. Godt med bittelitt alene tid, og bloggetid nå på ettermiddagen også da;)

Snart kommer det ett innlegg om det jeg kjøpte i dag – har ikke bilder av alt siden noe er julegaver, men dere skal få se litt i allefall.

Hvordan har din dag vært?

6 kommentarer til “Hverdagen..

 1. Hanna

  Håller med dig, tiden går sjukt fort! :O Man får ta tillvara på de små stunderna och försöka njuta, leva i nuet! :)

  Svar
 2. wendysinfamilie

  Bilde av muffins trengte jeg her jeg sittter å myser på ett eller annet takk hehe

  Migrene er noe dritt har det nå og da her også, er bare å legge seg nedpå da :) Håper du føler deg bedre :)

  :) Klem

  Svar
  1. lillebølla Innleggsforfatter

   Ja, sant – migrene er noe av det verste som fins, man blir så «lammet» at man ikke greier noe.. Blæh! Går fint i dag da:)

   Svar

Legg inn en kommentar