Foreldresamtale

I dag har vi vært på foreldresamtale på skolen. Vi var veldig spent på hvordan det går med vår lille  store førsteklassing – og hvordan hun har det på skolen og sfo.

Mia Christine trives veldig godt i klassen sin, hun har funnet seg godt tilrette og fått mange gode venner. Hun er mest i lag med Erica, og det var det vi og hadde inntrykk av – de er mye sammen på ettermiddagene også. Faglig så lå hun der hun skulle være, egentlig litt foran det som de forventer.

Siden Mia kunne lese allerede før skolestart så ble den første leseboka de fikk for enkel for henne, de leser kun ordbildene i den, så når de hadde fått sett hvordan hun leste så fikk hun ei anna lesebok med mer tekst i. Nå sa læreren at hun skal få enda en ny bok, en som går mer på leseforståelse.Hun skal få gjøre oppgaver i forhold til det hun leser. Hun har fått ny skrivebok også og øver på å skrive bokstavene i løkkeskrift, ikke bare en og en bokstav, men sette de sammen (om dere skjønner)

Matten var for enkel for henne, så foreløpig får hun ekstra oppgaver på egne ark når hun har gjort det hun skal i matteboka. Hun blir fort ferdig med det hun skal gjøre fordi det er for enkelt for henne. De har søkt om å bestille nye bøker for de som ligger litt foran men vet ikke enda om de får det. Men så lenge hun får slike oppgaver så får hun jo utfordringer. Som læreren sa: skolen tar godt vare på de som sliter og ligger etter, men er ikke fullt så flinke og tilrettelegge for de som ligger foran de andre.

Mia elsker å lære og suger til seg kunnskap. Hun er kreativ og omtenksom, akkurat som hun alltid har vært. Hun er ryddig ( hvem hun kan ha det i fra vet ikke jeg..) og tar godt vare på tingene sine og holder i orden både på plassen og i sekken.

Det er jo moro å være på samtaler der man kun får skryt..hehe :)

Hun er en super duper jente som vi er så utrolig stolte av!

Her smiler hun litt annstrengt for å vise at hun er uten fortenner! Hehe, tannlaus  og herlig!

 Har du vært på foreldresamtale enda?

3 kommentarer til “Foreldresamtale

  1. thile

    Så herlig da, Eva! Ja Mia er så absolutt en av mine favoritter <3

    Så hyggelig da, dere kan være stolte!

    Klem

    Svar

Legg inn en kommentar