Farsdagskonkurranse

På søndag er det farsdag og i den forbindelse så kjører vi i gang en liten konkurranse her på bloggen i samarbeid med me&i! Du kan vinne en t-shirt til far og en genser til barn. Et matchende sett med andre ord;) Det er den svenske bloggeren Martin Merlin som har designet plaggene. Det du trenger å gjøre for å delta er å legge igjen en kommentar under dette innlegget her, husk å få med riktig mailadresse slik at jeg får kontaktet deg om du vinner. Blir veldig glad om du liker/deler innlegget på facebook..

 Besøk gjerne siden til me&i, de slipper ny vår/sommerkolleksjonen den 30. januar og trenger 40 nye konsulenter over hele landet. Er det noe for deg kanskje? Les mer om hva dette innebærer her!

  Vinneren blir trukket på farsdagen,11 november – på kvelden, så det er ikke så mange dagene du har på deg for å delta i denne flotte konkurransen;)

– Innlegget er skrevet i samarbeid med me&i

7 kommentarer til “Farsdagskonkurranse

  1. Diana Marcela

    Beskrivende bilde. Heldig er jeg som har en slik fantastisk far. Han er rolig, tålmodig og meget elskverdig. Kjære far du er ikke han som skapte meg i Colombia, men han som kjenner meg og elsker meg, her hjemme i Norge. :)

    Svar

Legg inn en kommentar