God service

For en tid tilbake bestilte jeg noen matbokser fra Go’ing. Bl.a denne søte bamse matboksen som seksåringen skulle få. Vi vasket den og tok den i bruk, og jeg var veldig spent å høre hvordan hun syntes den var da hun kom hjem fra skolen etter å ha hatt den med dit for første gang..

Åpnet sekken hennes og da så lokket slik ut:

Den hadde ligget mot bøker, penal og drikkeflaske men uansett så skulle det ikke gjort slik skade etter bare EN dag i skolesekken! Jeg sendte mail til nettbutikken og sa at jeg var veldig skuffet, etter kun en dags bruk. Fikk svar fra ei hyggelig dame, som sa at det ikke var vanlig at dette skjedde – så hun skulle sende meg en helt ny matboks!

Og, nå har vi hatt den nye i noen uker – og gjett hva? Den er fortsatt som ny, ingen riper eller noe! Så det var nok kanskje bare en produksjonsfeil på den første vi fikk!

Her er matboksen slik den ser ut når vi tar den fra hverandre!

Og her er en av sekåringens matpakker:)

Synes service er utrolig viktig når man handler – og hos Go’ing så var det ingen spørsmål en gang, de bare sendte meg en ny etter å ha sett bildet av lokket som jeg viste dere her oppe i innlegget. Da frister det å handle mer fra den butikken – og de har jo så mye flott der, bare ta en titt og bli inspirert;)

 Har du opplevd god eller dårlig service om du ikke har vært fornøyd etter netthandel?

4 kommentarer til “God service

  1. wendysinfamilie

    Så flott, er så viktig med god servise, jeg gir tilbake meldig høylytt både ved god og dårlig service. Er viktig at de som driver steder vi legger igjen penger får både gode og spesielt dårlige tilbakemeldinger, ellers kan de jo ikke forbedre seg :)

    Svar

Legg inn en kommentar