Draculaura

Seksåringen pyntet og klar for å gå «knask eller knep» i ettermiddag. Hun hadde på seg Draculaura kostyme, nytt kostyme for anledningen nettopp fordi hun liker Monster High veldig godt, og fordi hun sa;» æ e egentlig ganske lei av å være heks – det e jo det æ alltid har vært»! Egentlig er Clawdeen favoritten, men Draculaura kostymet ble godt mottatt det også..

Det vises ikke så godt på bildene men hun har rød/rosa hårspray i håret – siden Draculaura har rosa striper i sitt hår.. Holdt på å bli skikkelig krise, men ble reddet av min søster som kjøpte hårmascara for meg og en god kollega som lånte meg farget hårspray! Tusen takk – det reddet Mias halloween;)

Jeg gikk sammen med henne, og vi gikk bare der vi visste det bodde barn, eller der det var tent lys ute. Mia var flink og sa tusen takk til alle som ga henne noe. ( Av de som ringte på her og fikk godis var det kun noen få som orket å takke, og det synes jeg er litt frekt egentlig.. De får jo faktisk noe, og det er vanlig å si takk..eller? )Vi traff mange fra klassen til Mia og hun syntes det hele var veldig morsomt. Vi orket ikke være så lenge ute siden det var såpass kaldt, men hun var strålende fornøyd med «fangsten»..

Mia syntes også det var stas å få åpne når det ringte på her, og gi andre godteri – og hun var kjempe stolt når det kom noen hun kjente. Det ble ganske sent i seng i kveld, siden alt hårfargen og sminken skulle bort – og hun fikk dusje lenge.. Hun la seg 20.30 men var så oppspilt at hun enda ikke var sovnet rundt 22.. Men nå har det vært stille en god stund..Tipper hun sover..

En vellykket halloween med andre ord!

Har du feiret halloween?

6 kommentarer til “Draculaura

 1. Katrine

  Så fin hun var da!! Ungene synes dette er en spennende dag, så er jo litt artig å gjøre noe ut av det også:) Trenger jo ikke å kosete så veldig mye!

  Svar
 2. thinki.se

  Så söt hun var. Fine farger.
  Og masse godteri. Mmm.
  Nei, feirer ikke. Blir litt sånn anti i stedet jeg.
  Bare et par tenner koster 400 liksom. Sykt.

  Svar
  1. lillebølla Innleggsforfatter

   Ja, det blir fort dyrt med kostymer.. Hos oss trenger vi jo bare kjøpe til en så er ikke så ille da, men til flere så blir det jo noen kroner..

   Svar

Legg inn en kommentar