Endelig fredag!

Og Mia Christine lurer på om det snart er halloween! Bildet er tatt i går da jeg handlet inn litt godteri, og slik en skummel kurv slik at vi har det klart til det kommer småtroll og ringer på siste dagen i oktober. Greit å være tidlig ute og handlet alt klart til det i allefall;)

Hun syntes det godt kunne være halloween i går alt, for tenk på alt det godteriet.. hehe..

De siste dagene har jeg vært veldig plaget med skulderen og med migrene,så har ikke fått gjort så mye som jeg hadde tenkt.. Har stortsett bare vært stille i en stol, eller lagt meg kjempetidlig for at det har vært for vondt å bevege meg. MEN, jeg har klart å være på jobb, selv om det har vært tungt på ettermiddagene.. I går var det sånn noenlunde greit, og i dag er det enda litt bedre heldigvis.

Nå har vi langhelg, for skal ha to feriedager på mandag og tirsdag. Skal bli godt å bare slappe av og nyte fridagene sammen med familien:)  Om ikke så altfor lenge skal jeg hente Mia på sfo, skal bare drikke kaffekoppen min ferdig først. Jeg fikk avspassert litt på jobb,så var ferdig klokka 13! LYKKE!!

Ha en superduper helg alle sammen!

Har du planer for helga?
Feirer du halloween?

Legg inn en kommentar