En helt vanlig torsdag

I dag har jeg vært på jobb, hadde seinvakt så startet ikke før klokka ni. Godt med de dagene, for da har vi bedre tid hjemme på morgenen og vi trenger ikke stresse med levering på sfo så tidlig.

I dag var det veldig greit at jeg hadde seinvakt egentlig. Mia skulle ta klassebilde, og vi fikk god tid til å bestemme oss for antrekk og hårsveis..hehe.. Hun bestemte selv – og da ble det rosa og hvitstripete genser fra polarn o pyret og et stjerneskjørt fra cubus. Håret skulle være løst,med en hjertespenne i, men den var allerede tatt bort før vi kom til skolen fordi den ikke satt stramt nok – hun er så nøye den ungen :P Blir spennende å se da, hvordan de bildene blir.. De hadde tatt bilde av hele gruppa også, med alle 24 førsteklassingene.. Gleder meg til de kommer i posten!

Etter en ganske så ok dag på jobb var det hjem, og lage middag. Tenåringen hadde hentet Mia på sfo, så vi skulle slippe å stresse – for det ER et stress uten like når jeg er ferdig 16.30 og sfo stenger 16.45. Jobber 6 km unna skole/hjem og det er veiarbeid og mye kø på strekningen hjem akkurat denne høsten. Godt med store barn som kan hente da:) Mia ville ha brødskive til middag siden det var varmlunsj på sfo og hun allerede hadde spist varmt måltid i dag. Så da laga vi toast. Enkelt og godt!

Nå er hun på besøk hos Erica, og jeg benytter anledningen til å skrive litt her og surfe rundt på nettet.. :) Har drukket en kopp med iskaffe, og det var godt! Er helt avhengig av den kaffen altså.. :)

Ha en fin dag!
Har ditt barn blitt fotografert på skole/barnehage i år?

 

7 kommentarer til “En helt vanlig torsdag

 1. Silje Mari

  Kom litt Bardus på at ungan sku ta bilde ute i Bhg så va ikke helt fornøyd med antrekkan. At dem i tillegg måtte ha på de lækre utebuksn gjorde ikke saken bedre.. E veldig spent på resultatet kjenne eg;) Stjerner, striper og prikka i skjønn forening e bare fint det btw:D

  Svar
  1. lillebølla Innleggsforfatter

   På min base tok vi ungan inn å skifta av dem uteklær – hadde på innebukse/ullbukse og ullgenser. Va den eneste basen som gjorde det, men æ vesste kor missfornøyd æ ville blitt om min unge hadde på sæ skitne regnbukse/utebukse på bilda – derfor tok vi det ekstra arbeidet :wink:

   Svar
  1. lillebølla Innleggsforfatter

   Ja,ikke sant. Men avog til blir det litt for mye klesmas for min del :wink: Jeg takler ikke ruter,prikker og striper om hverandre så :lol:

   Svar

Legg inn en kommentar