God morgen

Ingenting er så godt som å starte dagen med ett glass med iskald juice! Laget meg ett glass med ananas juice, som er noe av det beste som fins..  Resten av frokosten får vente litt, er ikke så glad i å spise med en gang jeg står opp..
Eller, det er no nesten to timer siden nå da – har allerede levert jentungen på skolen. Har sykemeldingsdag i dag, derfor er jeg hjemme. Har ingen store planer i dag, bare en litt løs avtale om å møte min søster i byen, så får se hva vi finner på.Mia skal være litt på sfo etter skolen i dag, hun ville gjerne det. Godt hun koser seg der:)

I morgen er det fotografering på skolen, de skal ta førsteklassebildene, og jeg er spent på hvordan de blir. Jeg er så kresen på bilder, så alle portrettene de tok i barnehagen har vi returnert.. Men det er jo litt spesielt med bildet fra 1 klasse da.. Må finne ut hva hun skal ha på seg også, satser på skarpe farger i allefall, for de bruker å ha hvit bakgrunn.. Får se hva det blir til;)

Jeg ble helt utslått av migrene i går, kjenner enda hvordan det sitter igjen i kroppen, og tenkte legge meg ned på sofaen en times tid. Fikk plutselig hodepine i går, med dunking over det ene øyet og var på grensen til å kaste opp. Når de anfallene kommer så er det bare å legge seg – og det måtte jeg gjøre, tok kvelden før klokka 22 i går.. Håper å slippe det i dag.. er grusomt, og jeg er selvfølgelig så treg med å ta medisin, at den ikke virker.. Tar jo så mye annet pga skulderen så er ikke så veldig glad i å kombinere det med migrene medisinen..

Nå er det en kopp kaffe – og sofaen som gjelder! Ha en fin dag.

Plages du med migrene/hodepine?

6 kommentarer til “God morgen

 1. vaniljerosa

  håpe du unngår det i dag.
  Kjendte etter m øtet at eg begynte å få hodepine, og nå er det faktisk ganske ille…
  gleder meg til å sende mann og barn på svømming så jeg kan legge meg på soverommet i mørket..uten en lyd i huset.

  ..kansje tåkesynet mitt var en forvarsel om hodepine?

  Svar
 2. Inger Lise - TiddyMin

  Godt med et glass kald juice ja!
  Høres ut som du har planer om å ta deet helt med ro idag. Deilig det. Håper du og din søster koser dere masse med hva enn dere finner på. Også krysse fingrene for ei migrenefri uke! Ikke noe godt å ha det, nei.

  Svar
 3. thile

  Ananas er min absolutte favoritt drikk også :)

  Spennende med skolebilde.
  Håper migrenen har, eller slipper taket idag. Så mye tøfft for deg, vennen!

  Ha en fin dag, KLÆM!

  Svar

Legg inn en kommentar